En Carmona e Hijos el servei al client és el primer.

Entenem que cada necessitat és diferent i requereix una solució única. El nostre compromís és oferir un servei proper i personalitzat, per trobar al costat del client la solució més eficaç, al menor cost però amb els criteris tècnics de seguretat més exigents.

Conscients de la importància del servei al client, en Carmona e Hijos podrà trobar els següents serveis que marquen la nostra diferència com a magatzem de materials de construcció i bricolatge:

 

Transport

una vegada realitzat la comanda ens assegurem de fer-ho arribar on i quan el client ho precisa.

Camió grua

Els nostres vehicles disposen de braç articulat per a la càrrega i descàrrega del material, optimitzant els temps i espais en la seva obra.

Lloguer de maquinària

disposem de tot tipus de maquinària en lloguer per dur a terme tots els treballs necessaris en el seu projecte.

Servei d’interiorisme

el nostre equip de disseny ofereix tot tipus de solucions per a diferents espais, des de projectes integrals de bany i cuina...

Creiem que el disseny pot estar a l’abast de tot el món, els nostres professionals podran assessorar-li en tot tipus d’elements i complements per a la llar, fins a l’últim detall. Posem a la disposició dels nostres clients un servei de decoració integral i coordinació d’obres, sense cap cost addicional, per facilitar i agilitar el bon funcionament de l’obra o reforma. El nostre objectiu és que s’aconsegueixi una perfecta combinació entre funcionalitat, versatilitat i distinció.

Carmona e Hijos trobarà un servei diferencial i personalitzat per a tot