Fundada en 1980 per Reyes Carmona Aguado, Materials de Construcció Reyes Carmona obre les seves portes com un petit magatzem a Lloret de Mar, amb 3 empleats i 2 camions de repartiment.

 

 

Comptant amb el continu lideratge i iniciativa del seu fundador, el negoci creix i en 1989 es constitueix la societat Carmona e Hijos, S.A..Posteriorment, en 1995 s’inaugura l’exposició de ferreteria, ceràmica, bany i cuina, donant un salt qualitatiu en l’oferta de producte i serveis oferts als seus clients.

 

En 1996 s’amplien els seus punts d’exposició i venda amb l’obertura d’unes noves i modernes instal·lacions a Blanes, que inclouen una exposició de 700 m2 en la qual es pot trobar, entre altres productes, una completa gamma de gres, taulells, sanitaris i aixeteries, així com mobles de bany i cuina.

 

 

Des de llavors l’empresa ha anat creixent i consolidant-se amb una filosofia de treball clara: oferir una completa gamma d’articles per a l’obra en general, des dels fonaments fins a l’acabat d’interior, de manera que el professional pugui trobar tot el necessari per al seu projecte, aportant un servei proper i personalitzat.

En 2017 es va inaugurar una nova EXPOSICIÓ I FERRETERIA a l'Avinguda de les Alegries a Lloret de Mar, amb 400 m2 d'exposició i 600 m2 de ferreteria, que incorpora també producte de jardineria: venda i instal·lació de gespa artificial, tanca exterior i tot el necessari per equipar al jardí.

Actualment Carmona e Hijos compta amb un total de 15.000 m2 de magatzem i tres exposicions de 350 m2 i 900 m2 a Lloret de Mar i 700 m2 a Blanes. Des d’aquestes instal·lacions, el nostre objectiu és arribar a tot professional del gremi, tant majorista com a detallista.

Per a això, a més d’aportar preus competitius i gamma de producte, és indispensable oferir un servei al client diferencial, entre el qual calç destacar el servei dels nostres camions de repartiment.